Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Przerwa w szyciu do 6 października

Post autor: pastuszek »

Super, że się Wam i świnkom podoba :jupi:
:buzki:
Iwona40

Post autor: Iwona40 »

Kurcze to z moja chyba jest cos nie tak,bo kupilam jej w piątek hamak i co ? I ona spi pod nim :? Wkładam ja do hamaka ,a ona jakoś nie chetnie chce tam siedzieć. jak ja przekonac ?
Awatar użytkownika
sophiee
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: sophiee »

Iwona40 - mój też na początku siedział pod hamakiem, ale szybko się zorientował co i jak :lol: .
Daj śwince trochę czasu, na pewno się przekona.
Marthika

Post autor: Marthika »

Dziś odebrałam paczuszkę a w niej te cudowności :love: Bardzo bardzo dziękuję i oświadczam, że na 100 % wrócę z nowym zamówieniem! :D Obrazek
klaudiawally
Miejscowość: Brzeg Dolny
Kontakt:

Post autor: klaudiawally »

Iwona40 pisze:Kurcze to z moja chyba jest cos nie tak,bo kupilam jej w piątek hamak i co ? I ona spi pod nim :? Wkładam ja do hamaka ,a ona jakoś nie chetnie chce tam siedzieć. jak ja przekonac ?
Moja :świnka1: to w ogóle sie boi hamaka który zamówiłam (nie tu). Nie chce siedzieć ani pod nim ani na nim.
Jak go posadze na ten hamaczek to odrazu robi na niego siusiu i idzie sobie :|
Kminek TM - 01.04.2025 [*]
Charlie TM - 26.03.2025 [*]
Lucky TM - 03.06.2022 [*]
Shaggy TM - 31.08.2021 [*]
Wally TM - 10.04.2019 [*]
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Moje zawsze po jakimś czasie zajarzały o co biega, ew. może bezpieczniej się czuje pod niż na hamaku.

Polary zamawiam jutro, więc w poniedziałek powinny być. MIałam zamawiać wczoraj, ale była przykuta do maszyny ze względu na targi, dzisiaj się dowiedziałam, że tylko ja wystawiam polarki, więc jutro pewnie też się przykuje co by trochę grosza na prośki wpadło ;) Tak czy siak znajdę chwilę i zamówię, przez weekend postaram się zrobić nową listę kolorów.
nana81

Post autor: nana81 »

No to my czekamy bardzo niecierpliwie ;)
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

U mnie śpią i pod i na. Hamak to jest rewelacyjny patent na przewiewny domek, kładzie się pod legowisko i świnie się bija o taką miejscówkę.

wszystko doszło. Pastuszku, i jest jak zawsze fantastyczne!
Marcelina

Post autor: Marcelina »

Na zoobotanicę pojechałam z założeniem, że kupię jakiś wyrób od pastuszka. Planowałam hamaczek, a wróciłam z norką 8-)
Chłopcy ją uwielbiają, mieszczą się oboje, a dodatkowo Czkawka wywala się na niej i tak sobie leżakuje.

Dziękujemy!
:buzki:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dzisiaj jeszcze będzie parę sztuk do zakupu na Zoobotanice, więc gorąco zapraszam :102:
Cały dochód idzie na Stowarzyszenie, szyje całkowicie charytatywnie jakby ktoś miał wątpliwości.
A że tylko ja szyje, a ruch na takich targach jest jak w ulu to życia nie miałam, Derwuś tylko dzwoniła, żeby szyć, szyć :lol: ...Więc polar zamówię dopiero dzisiaj, jak wrócę z targów i podejrzewam, że będzie dopiero na wtorek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”