Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Balbi i Fiona - moje kochane świnko-dziewczynki :D
Czyli to nie Świństwo ciebie uczula tylko jakieś inne świństwo 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Tak, na szczęście to nie Moje Świństwo mnie uczula, tylko jakieś inne dziadostwo...Dzima pisze:Czyli to nie Świństwo ciebie uczula tylko jakieś inne świństwo
Byłam dziś umówić się do lekarza pierwszego kontaktu... pierwszy wolny termin na popołudnie - poniedziałek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Już widzę jak wejdziesz do lekarza i powiesz, że chcesz się dowiedzieć co cię uczula, ale z góry zaznaczysz że to nie świnie
Ha ha ha lekarz by się zdziwił
Ha ha ha lekarz by się zdziwił
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Hahaha, taaa, ale by oczy zrobił
... hahaha
A bez tych moich prośków to cicho, pusto w domu że szok! Ilekroć odkręcę wodę to nasłuchuję gwizdów, kwikania, a tu cisza... dopiero po chwili dociera do mnie że prosinki zostały wywiezione
Codziennie dzwonię co tam u dziewczyn słychać, wiem że babcia z dziadkiem dobrze się nimi zajmują, bo świra na punkcie zwierząt odziedziczyłam po nikim innym, jak po nich właśnie
Ale i tak dzwonię, pytam co tam, jak tam, a rodzice mówią że świnki są bardzo grzeczne... czy to na pewno moje świnie? 
A bez tych moich prośków to cicho, pusto w domu że szok! Ilekroć odkręcę wodę to nasłuchuję gwizdów, kwikania, a tu cisza... dopiero po chwili dociera do mnie że prosinki zostały wywiezione
-
Zaffiro
Współczuję kochana
ja bym nie wytrzymała chyba bez moich pupili 
-
balbinkowo
Dziękuję Maju... jest ciężko, ale taka była potrzeba (na szczęście tylko chwilowa
) Już jutro po pracy wsiadam do mojej Cytrynki i jadę do Moich Dziewczyn
Ale się stęskniłam!!!
Otóż byłam dziś u lekarza - laryngogola. Wysłuchała mnie, pozaglądała do otworów
laryngologicznych oczywiście i powiedziała że wygląda na ostrą reakcję alergiczną, ale skoro pozbyłam się świń to raczej nie na nie
... raczej coś w powietrzu: roztocza, grzyby, pleśnie takie tam. Dostałam receptę na torbę tabletek i ma być lepiej
Trzymajcie kciuki !!!
Otóż byłam dziś u lekarza - laryngogola. Wysłuchała mnie, pozaglądała do otworów
-
anuleczka
Ja też ostatnio walcze z infekcjami i alergią. Miałam nawet podejrzenie czy to nie ze względu na świnki. Opuchły mi oczy, strasznie mnie czasami szczypią i musze się powstrzymywać, żeby nie zacząć trzeć. Psikam, prycham ale zwalam to na pogode
Zaniepokoiło mnie to, że jak całuje świnki to zaczynają mi puchnąć usta ale smaruje unguentum neomycini i zaraz przechodzi. Kiedyś małam astme, ale od kilku lat bez objawów.
-
balbinkowo
Oj, Kochana Anuleczko, weź się za swoje zdrówko za wczasu, bo kto będzie chodził koło psośków jak ci się zaostrzy?anuleczka pisze:Ja też ostatnio walcze z infekcjami i alergią. Miałam nawet podejrzenie czy to nie ze względu na świnki. Opuchły mi oczy, strasznie mnie czasami szczypią i musze się powstrzymywać, żeby nie zacząć trzeć. Psikam, prycham ale zwalam to na pogodeZaniepokoiło mnie to, że jak całuje świnki to zaczynają mi puchnąć usta ale smaruje unguentum neomycini i zaraz przechodzi. Kiedyś małam astme, ale od kilku lat bez objawów.
Jak to mówią... lepiej zapobiegać jak leczyć.
-
anuleczka
mż jest bardzo chętny do sprzątania, ale ja się oprzeć po prostu nie mogę, żeby nie wyciągnąć i troche poutulać te moje pączusie kochanebalbinkowo pisze:Oj, Kochana Anuleczko, weź się za swoje zdrówko za wczasu, bo kto będzie chodził koło psośków jak ci się zaostrzy?anuleczka pisze:![]()
Jak to mówią... lepiej zapobiegać jak leczyć.