Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: effcien »

Ja kiedyś zapchałam odkurzacz, rurę konkretnie, kulfonem z siana, sierści i bobków. Korek zrobił się mniej więcej na środku, więc nijak nie mogłam go wydostać. Co zrobiłam? Wzięłam stary kabel od Internetu (serio, monter przy wymianie modemu zostawił nam stary kabel :lol: ), który ma dobre 5 metrów i wepchnęłam go do rury. Wszystko elegancko przetkał. :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Łapcie fotki póki gorące :szczerbaty:

Trzeba sprawdzić; przyjaciel czy wróg
Obrazek

Obrazek

Za szybkie na mój aparat..
Obrazek

Zula w natarciu i niczego nieświadomy Maniek :twisted:
Obrazek

Oblężenie trwa
Obrazek

Loczek :love:
Obrazek

Obrazek

Ciemna strona Zuli
Obrazek

Zajęcia grupowe-jedzenie
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze: Obrazek
O matko jak ona leży :o Próbowałam kiedyś moje tak położyć ale wierzgały jak głupie więc szybko skończyłam bo bałam się o ich kręgosłup...
Widzę, że Maniek zajął miejsce na podłodze i nawet biegające po nim świnie nie są w stanie go ruszyć :laugh:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Tylko Szkatuła tak leży, pozostałe od razu się przekręcają. Zula i Żyleta mają ruje, a Szkatule odbiło i przepędza Zulę jak ją widzi za blisko :(
Żyleta właśnie bawi się kulą-smakulą! Sama załapała o co chodzi :yahoo: :yahoo: a Zula nie łapie tylko próbuje zjeść kulę :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

jak w przysłowiu " jeden za wszystkich, wszyscy za jednego " :lol: Maniek woli nie odstawać od grupy :lol:
Awatar użytkownika
effcien
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: effcien »

Dzima, nie martw się. Naszym wredotom od czasu do czasu musi odpalić. Kilka dni temu Jadźka zaczęła robić grzechotnika na Gabrysię (ostatni raz robiła to w marcu!), od razu dostała w bok ze spryskiwacza. Naburczała na mnie, ale incydent się nie powtórzył. :)
karpatka

Post autor: karpatka »

U mnie Wiewiórek tak leży i udaje zwłoki. Rozwiera paszczu, wywala gały i mam nawet wrażenie, że jakieś gazy puszcza, bo pachnie jakby się zaczął rozkładać. Za każdym razem. Każdym. Serio. :roll:

Poza tym pozostaję wierną fanką Mańka, którego w mojej głowie ochrzciłam Sylwestrem, choć ostatnio mi alergolog udowodnił, że koty powinnam omijać szerokim łukiem.
Awatar użytkownika
grzegorz
Miejscowość: Mikołów
Kontakt:

Post autor: grzegorz »

O, widzę że mój sposób zadziałał także na Szkatułę! :ok:
U Chrupki nie przeszedłby tylko brak zielonego. Jak zje wszystko co jest do zjedzenia, to od razu przekręca się albo próbuje mnie ugryźć :szczerbaty:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, 9:35 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wątek Toffi, Natki i Szyszki: viewtopic.php?f=55&t=1829

Za TM
Chrupka, Strzałek, Łatka, Lusia, Trufla i Panda
Foggy

Post autor: Foggy »

Szkatuła nieruchoma :o
Wypróbuję ten sposób przy następnej serii salonu piękności, ale coś ciężko widzę, żeby moje wariaty się nie rzucały (z wyjątkiem Kakusia, n podobno lubi na pleckach, ale to będzie pierwszy raz... :shock: )
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima to zanim pojade z Lewisem do weta na obciecie pazurow to tez sprobuje tej pozycji. Na plecy i lapki do gory prosze :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”