Dzięki temu twoje nogi będą bardziej odżywioneANYA pisze:DZima ale ja wiem jakie meczace jest niesikanie do kuwety. Moje swinki nigdy nie sikaly do kuwety. Bobki mi sie placza pod nogami ciagle.

Moderator: pastuszek
Dzięki temu twoje nogi będą bardziej odżywioneANYA pisze:DZima ale ja wiem jakie meczace jest niesikanie do kuwety. Moje swinki nigdy nie sikaly do kuwety. Bobki mi sie placza pod nogami ciagle.
Moze dlatego takie dlugie urosly, bo sa dobrze nawozone ciagleMaja1983 pisze:Dzięki temu twoje nogi będą bardziej odżywioneANYA pisze:DZima ale ja wiem jakie meczace jest niesikanie do kuwety. Moje swinki nigdy nie sikaly do kuwety. Bobki mi sie placza pod nogami ciagle.
Niestety wychowało ją czworo flejtuchów nieuznających kuwety...przepraszam bardzo,ale ja grzecznie korzystam z toalety.Dzima pisze:Oj Mysz ale "wychowałaś" małą flejęrobi pod siebie nawet w legowisku, potem Żyleta w to wskakuje i jest oburzona
a Szkatuła wywala ją ze "swojego" tunelu, bo chyba załapała, że po Zuli ma mokro
A na kuperku blond pasemkanitusiek pisze:Tak sie napatrzyłam na Twoje prosiaczki ze az zamarzyło mi sie miec kiedyś białą długowłosą