Jak już wciągają razem to znaczy, że jest dobrze. Sanczo się jeszcze nauczy robić uniki przez pazurzyskami Elviska.
Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D
no faktycznie Sanczo malusi jeszcze.. Ale prześliczny
Jak już wciągają razem to znaczy, że jest dobrze. Sanczo się jeszcze nauczy robić uniki przez pazurzyskami Elviska.
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Takie bezproblemowe łączenie, że chłopaki od razu razem w klatce? To super
A jak tam w nocy? Nie było groźnie?
A jak tam w nocy? Nie było groźnie?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
AniBanani
Opisuję wszystko co się działo. Miałam okazję widzieć jak zachowują się moje prosie w towarzystwie innych świnek więc postanowiłam,że wpuszczę do klatki najpierw Sanczo, a potem Freddyego i następnie Elvisa. Freddy zero reakcji i zabrał się od razu za jedzenie, a Elvis zaczął wydawać dziwne dźwięki i skakać(w wiadomym celu) raz to na Freddyego, a drugi raz na Sanczo.Jakby zwariował!
O godzinie pierwszej w nocy miałam okazję z TŻ poznać umiejętności wokalne Sanczo. ĆWIERKAŁ TAK GŁOŚNO, jakby go ktoś ze skóry obdzierał. Siedział sobie i po prostu ćwierkał, niesamowite, bo nigdy nie słyszałam takiego ćwierkania i na dodatek tak głosnego - byłabym w stanie pomylić to z kanarkiem. Do 4 w nocy nadal się ganiali, byli jednym wielkim pociągiem świnek i różne dźwięki przy tym wydawali.Nie było żadnej walki czy tych odgłosów, które świnki wydają zębami. Bardziej kwiczenie jak do jedzenia i pojawił się nawet popcorning. O 9 z TŻ wstaliśmy i uwaga.. cisza. Nic a nic. Każdy spał w swoim "narożniku".
Rano wspólne śniadanko + dałam im polarki i teraz śpią i jest cisza. Od czasu do czasu Elvis wariuje i gania Sanczo, ale mały się chowa w Pastuszkowej norce i ma go głęboko w poważaniu
Muszę przyznać, że Elvis i Freddy nie zawiedli. Super się zachowali i myślę, że cieszą się z nowego kolegi. Być może na początku nie wiedzieli z jakiej planety jest
Mała fotorelacja

I tutaj jeszcze Sanczo z Freddym w Pastuszkowej norce

I film z wczoraj
Kot oczywiście obserwował
http://www.youtube.com/watch?v=NBT_Irq7 ... e=youtu.be
O godzinie pierwszej w nocy miałam okazję z TŻ poznać umiejętności wokalne Sanczo. ĆWIERKAŁ TAK GŁOŚNO, jakby go ktoś ze skóry obdzierał. Siedział sobie i po prostu ćwierkał, niesamowite, bo nigdy nie słyszałam takiego ćwierkania i na dodatek tak głosnego - byłabym w stanie pomylić to z kanarkiem. Do 4 w nocy nadal się ganiali, byli jednym wielkim pociągiem świnek i różne dźwięki przy tym wydawali.Nie było żadnej walki czy tych odgłosów, które świnki wydają zębami. Bardziej kwiczenie jak do jedzenia i pojawił się nawet popcorning. O 9 z TŻ wstaliśmy i uwaga.. cisza. Nic a nic. Każdy spał w swoim "narożniku".
Muszę przyznać, że Elvis i Freddy nie zawiedli. Super się zachowali i myślę, że cieszą się z nowego kolegi. Być może na początku nie wiedzieli z jakiej planety jest
Mała fotorelacja
I tutaj jeszcze Sanczo z Freddym w Pastuszkowej norce
I film z wczoraj
http://www.youtube.com/watch?v=NBT_Irq7 ... e=youtu.be
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Jakie to maleństwo a włochate jeszcze na niego chce wskoczyć
A mina kota bez cenna w tym czasie 
Widzę, że w klatce kot też znalazł dla siebie kącik
Widzę, że w klatce kot też znalazł dla siebie kącik
-
Ann
Super, że chłopaki się polubili
Chociaż Elvis prawie zmiażdżył Sanczo
Ale moim numerem jeden jest Twój kot! Wszedł sobie do klatki, a na filmiku tak śmieszne obserwuje świnki
Ale moim numerem jeden jest Twój kot! Wszedł sobie do klatki, a na filmiku tak śmieszne obserwuje świnki
- Dzima
- Kontakt:
Puszek świetny
taki tolerancyjny i wyrozumiały dla świń
(i mam nadzieję, że też dla psa
)
Dobrze, że chłopacy są ugodowi i szybko się dogadali
Niedawno też usłyszałam jak Szkatuła ćwierka! Pierwszy raz od prawie 2 lat
niesamowite przeżycia
Dodawaj jak najwięcej zdjęć tej słodkiej gromadki
A Fado już poznał golasa?
Dobrze, że chłopacy są ugodowi i szybko się dogadali
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
AniBanani
Fado jest jeszcze u moich dziadków, ale jutro po niego jadę
Puszek jest wyjątkowo mało zainteresowanym kotem, przeczytałam w internecie, że persy mają małe umiejętności łowcze i chyba się zgadza, bo dziś rano na parapet przyleciał wróbel, a Puszek zamiast go pogonić to zrobił
i poszedł spać
Generalnie Fado jest bardzo mały i będzie mniejszy od Puszka, gdy dorośnie. Akceptowali się, ale teraz od 2 tyg się nie widzieli ,więc nie wiem co będzie ,ale na pewno wszystko się ułoży
Poza tym Fado uwielbia świnki. Mówię mu , że to są "misie", więc pewnie się ucieszy, że ma ich więcej
Póki co raz na pół godziny docierają do mnie odgłosy z klatki - głowie Elvisa ,bo nie może znieść tego, że chce dominować, a Freddy z Sanczo śpią w norce zamiast go słuchać
Generalnie Fado jest bardzo mały i będzie mniejszy od Puszka, gdy dorośnie. Akceptowali się, ale teraz od 2 tyg się nie widzieli ,więc nie wiem co będzie ,ale na pewno wszystko się ułoży
Poza tym Fado uwielbia świnki. Mówię mu , że to są "misie", więc pewnie się ucieszy, że ma ich więcej
Póki co raz na pół godziny docierają do mnie odgłosy z klatki - głowie Elvisa ,bo nie może znieść tego, że chce dominować, a Freddy z Sanczo śpią w norce zamiast go słuchać
- Dzima
- Kontakt:
Licząc psiaka i kociaka to masz pięciopak, a nie trójpak
Rzeczywiście persy mają w sobie mało z łowcy, ale spoko, mój Maniek nadrabia za Puszka. Wczoraj przyniósł...uwaga...RYBĘ! I tu niespodzianka, bo ja .... nie mieszkam nad wodą
Głowę zostawił. Podejrzewam, że któryś z sąsiadów wybrał się na rybki, a Maniek do niego po rybkę 
Pyrka
Za TM
Za TM
-
AniBanani
Kot mojej mamy potrafi złapać w locie nietoperza.. byłoby całkiem normalnie, gdyby nie robiła tego na 4 piętrze w starej kamienicy
Puszek to śpioch, wstaje tylko na jedzenie, a jak nie może znaleźć sobie miejsca to kładzie się u świnek