Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ Podrik Hamstery :)
Alez ten chomiczek jest wielki. Tez kiedys mialam takiego duzego chomika, ale byl caly bialy. Per byl kochaniutki, lizal mi rece, czytal ze mna ksiazki i przybiegal jak go wolalam.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nigdy nie widziałam wystawy chomików, fajne zdjęcia
Czy wystawa nie powinna odbywać się nocą kiedy ci najbardziej zainteresowani by nie spali 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
balbinkowo
Tez miałam takiego dużego syryjskiego jak chodziłam do podstawówki, czyli lata świetlne temu
Był taki kochany i przytulaśny, chodził za mną jak piesek
Tylko to ich nocne życie, jak słusznie zauważyła Dzima, nie do przeskoczenia
pomoc.chomikom nie przeszkadza ci że w dzień najczęściej śpią a w nocy brykają w najlepsze?
Był taki kochany i przytulaśny, chodził za mną jak piesek
pomoc.chomikom nie przeszkadza ci że w dzień najczęściej śpią a w nocy brykają w najlepsze?
-
podrik
Przeszkadza? Przecież w ciągu dnia i tak siedzimy w pracy
Ledwo przyjdę zaraz ktoś wyłazi i chce mizianko/wybieg/jeść/smakołyki/insze rozrywki
Wychodzę do pracy - przynajmniej jedna para oczu zawsze mnie żegna i na 'do widzenia' domaga się pieszczot
Ich tryb dobowy idealnie mi odpowiada 
Ledwo przyjdę zaraz ktoś wyłazi i chce mizianko/wybieg/jeść/smakołyki/insze rozrywki
-
podrik
Nikt nas nie lubi, bu 
A u nas się dzieje!
Robię takie brzydkie zdjęcia, itd..

A u nas się dzieje!

- Dzima
- Kontakt:
Podglądasz ich w takiej intymnej chwili
Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje? to oczekujemy maluszków teraz
Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje? to oczekujemy maluszków teraz
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
podrik
Trzeba pilnie wyśledzić cykl samiczki i 20 razy się upewnić że "tak, na pewno ma ruję i nie przegryzie tętnicy szyjnej mojemu samcowi"Dzima pisze:Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje?
- Dzima
- Kontakt:
Krwawa damapomoc.chomikom pisze:Trzeba pilnie wyśledzić cykl samiczki i 20 razy się upewnić że "tak, na pewno ma ruję i nie przegryzie tętnicy szyjnej mojemu samcowi"Dzima pisze:Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje?
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Za TM
-
boe22
Miałam chomiki, kiedy byłam dzieckiem- nie jestem w stanie zliczyć ile! To były moje pierwsze futerkowce
A historię związaną z nie puszczaniem razem na wybieg Kulki i Maciusia pamiętam do dziś! Byłam wtedy nie uświadomionym 6-letnim dzieckiem
Reszty można się domyślić...
A historię związaną z nie puszczaniem razem na wybieg Kulki i Maciusia pamiętam do dziś! Byłam wtedy nie uświadomionym 6-letnim dzieckiem