Chomik roborowskiego [Wa-wa] za TM
Moderator: pastuszek
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Chomik roborowskiego [Wa-wa]
Maleńki nie wydał an siebie zbyt wiele, bo ok. 58 zł w tym 30 zł na eutanazję. 33 zł mam z bazarku, resztę dołożę i oddam Kos.
Ogólnie wszystko jest totalnie bez sensu!

Ogólnie wszystko jest totalnie bez sensu!
- 

sempreverde
Biedny maluch  A takim był wesołym chomiczkiem...
 A takim był wesołym chomiczkiem...

A takim był wesołym chomiczkiem...
 A takim był wesołym chomiczkiem...- 

Kos
Ojejku, dopiero zauważyłam, że temat chomiczka został przeniesiony, a nie wykasowany   Słowik został uśpiony z powodu ogromnej przetoki kałowej, sięgającej wgłąb jamy brzusznej - czyli kupki zamiast być odprowadzane z ciała przez odbyt, gromadziły się w środku. W pewnym momencie powstało ujście na zewnątrz organizmu, ogromna dziura w chomisiu. Nie można było mu w żaden sposób pomóc, nigdy... poza eutanazją
 Słowik został uśpiony z powodu ogromnej przetoki kałowej, sięgającej wgłąb jamy brzusznej - czyli kupki zamiast być odprowadzane z ciała przez odbyt, gromadziły się w środku. W pewnym momencie powstało ujście na zewnątrz organizmu, ogromna dziura w chomisiu. Nie można było mu w żaden sposób pomóc, nigdy... poza eutanazją  Robuś był niesamowity, jadąc ostatni raz do weta przerwałam mu konsumpcję karmy... Dziękuję za wszelkie wsparcie.
 Robuś był niesamowity, jadąc ostatni raz do weta przerwałam mu konsumpcję karmy... Dziękuję za wszelkie wsparcie.

Słowik został uśpiony z powodu ogromnej przetoki kałowej, sięgającej wgłąb jamy brzusznej - czyli kupki zamiast być odprowadzane z ciała przez odbyt, gromadziły się w środku. W pewnym momencie powstało ujście na zewnątrz organizmu, ogromna dziura w chomisiu. Nie można było mu w żaden sposób pomóc, nigdy... poza eutanazją
 Słowik został uśpiony z powodu ogromnej przetoki kałowej, sięgającej wgłąb jamy brzusznej - czyli kupki zamiast być odprowadzane z ciała przez odbyt, gromadziły się w środku. W pewnym momencie powstało ujście na zewnątrz organizmu, ogromna dziura w chomisiu. Nie można było mu w żaden sposób pomóc, nigdy... poza eutanazją  Robuś był niesamowity, jadąc ostatni raz do weta przerwałam mu konsumpcję karmy... Dziękuję za wszelkie wsparcie.
 Robuś był niesamowity, jadąc ostatni raz do weta przerwałam mu konsumpcję karmy... Dziękuję za wszelkie wsparcie.- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
A może ktoś czuje potrzebę pomocy chomikom? To mamy taki fundusz im. chomika z tego wątku czyli słowika:
http://forum.e-chomik.pl/topic/13452-fu ... 5%82owika/

http://forum.e-chomik.pl/topic/13452-fu ... 5%82owika/
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt: