Świnka znaleziona w krzakach Zielona Góra

Świnka znaleziona w krzakach Zielona Góra

Postprzez 91ada » 22 lip 2010, 09:26

Witam, 21.07 podczas wieczornego spaceru z psem w okolicach ulicy Ogrodowej i Krasickiego w Zielonej Górze znalazłam świnkę morską rozetkę biało-brązowo-czarną. Właścicieli bądź chętnych do przygarnięcia świnki proszę o kontakt mejlowy adrianna.sak@gmail.com
91ada

Re: Świnka znaleziona w krzakach Zielona Góra

Postprzez lionblau » 22 lip 2010, 09:35

A dałabyś radę zrobić jakieś fotki? Warto śwince zrobić ogłoszenia na gumtree lub allegro tylko z zaznaczeniem że tylko w dobre ręce i nie na obiad dla węży - bo takie przypadki też się zdarzają :sadness:

Mam nadzieję że świneczka znajdzie domek ale są wakacje niestety :(
Bo choć małe jest i słabe dobro ze złem wygrać może oczywiście tylko wtedy jeśli ty mu dopomożesz.
Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami.
ObrazekObrazek
lionblau
moderator

Postprzez 91ada » 22 lip 2010, 09:36

Postaram się, dzisiaj rozwieszę również ogłoszenia w okolicy. Nikomu kto ma złe zamiary świnki na pewno nie oddam. :)
91ada

Postprzez lionblau » 04 sie 2010, 09:07

I jak tam świnka? Znalazła domek ?
Bo choć małe jest i słabe dobro ze złem wygrać może oczywiście tylko wtedy jeśli ty mu dopomożesz.
Zaiste, chciałoby się powiedzieć, że ludzie są diabłami na ziemi, a zwierzęta dręczonymi przez nich duszami.
ObrazekObrazek
lionblau
moderator

Powrót do Zgubione/ znalezione