Lola (Mimi) już na swoim :)

Re: Pilnie potrzebny DT dla Loli!!!

Postprzez joasior » 29 lip 2010, 09:00

Trzymam z całych sił :ok:
DS: Kazia (Zuzia), Jadzia (Roxi), (An)Tosia, Stasia i Matylda :)
DT: Inga i Adela - zabawki które znudziły się dzieciom i Calineczka - wystraszone maleństwo z Bystrej
joasior

Postprzez fenek » 29 lip 2010, 09:46

trzymam kciuki :D
fenek

Postprzez paula82 » 30 lip 2010, 09:07

Napisał bozena54
Jestem.Lola-Mimi od wczoraj jest w Skierniewicach.W sobotę przeczytałam o Loli i już czułam że sunia czeka na nas.W poniedziałek Donka napisała że Lola jeszcze jest .wczoraj mimo paskudnej pogody pojechaliśmy z wnusią do hoteliku Donki,sunia nas oczarowała od początku,w podróży była bardzo grzeczna,nieśmiało weszła do domu ale ze wszystkimi witała bardzo wylewnie oblizując kogo się dało.Kapsel[8lat]jest trochę zazdrosny i usiłuje ją zdominować,4koty wzbudziły zainteresowanie umiarkowane,największy Filemon nawet pewien respekt,Kuba trochę nafukał a maluchy Pinki i Hepiś zwiewały że hej,dobrze że dom ma dużo zakamarków.Noc spędziła spokojnie na legowisku Kapsla.Swoje potrzeby załatwia w ogrodzie.Chętnie biega ,bawi się,jest bardzo grzeczna,szybko się uczy .Jest mądrą sunią,.Dziękujemy Wszystkim ,którzy dali szansę Loli.Wielki szacunek dla dotychczasowych opiekunów,dzięki Wam i wrodzonej inteligencji suni jest cudną Lolą-Mimi :642: :635: :635
Jak ja się cieszę: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Na collakach wątek przeniesiony do szczęśliwych.
paula82

Postprzez joasior » 30 lip 2010, 09:49

Gratuluję suni nowego domku! :jupi: :yahoo:
DT: Inga i Adela - zabawki które znudziły się dzieciom i Calineczka - wystraszone maleństwo z Bystrej
joasior

Postprzez fenek » 30 lip 2010, 10:44

bardzo sie ciesze :)
fenek

Postprzez witosia » 30 lip 2010, 23:46

Wspaniałe wieści :jupi:
Moje 3 świniuchy :D
*Gabi
*Roxi
*Holly
Za tęczowym mostem:
Ukochana Misia [*]
witosia

Postprzez kwalera » 30 lip 2010, 23:57

Super :jupi:
Obrazek

Antosiu, strasznie tęsknimy ;(
kwalera

Re: Lola (Mimi) już na swoim :)

Postprzez paula82 » 03 sie 2010, 08:34

kolejne wieści od Lolasa:

Napisał anialola
Nawet Pani nie wie jak ja się cieszę, że Mimi trafiła do kogoś kto wykorzysta jej potencjał to sama radość pracować z takim psem. Nie ma za co dziękować - Lolutkowi nie umiałam nie pomóc ona kradnie serce w sekundę
A proszę mi powiedzieć jak z siusianiem? próbowała Pani Mimi separować? nad tym trzeba pracować póki wcześnie Lepiej dmuchać na zimne..
Napisał bozena54
Mała siusia i robi kupę w ogrodzie,wychodzimy z nią rano koło 6 .póżniej różnie co kilka godzin [2,3]
Jest dzielna ani razu nie nabrudziła w domu.
Jak wszyscy muszą wyjść zostaje sama ,zamknięta w przedpokoju a właściwie dużym widnym ganku gdzie ma legowisko,trochę protestuje ale po powrocie zastajemy ją spokojną,śpiącą.Tak naprawdę to sama bywa krótko,najwyżej godzinkę.Kapsel wtedy pilnuje podwórka a w domu buszują kocie maluchy.
paula82

Postprzez paula82 » 04 sie 2010, 08:48

nowe wieści od lolaska

Napisał bozena54
Oczywiście Mimi wygłaskana od cioci anialoli,wogóle to bardzo lubi głaskanie i kontakt z człowiekim,zawsze kładzie się spać tam gdzie są ludzie,najtrudniej w ciasnej kuchni ale dajemy radę.Jest bardzo pojętna i szybko załapuje co wolno a co jest zakazane np wchodzenie na łóżko.Staramy się oduczyć skakania na ludzi i szczypania mordką głównie w trosce o Martusię,już są pewne efekty.Dziękujemy że udało się uchronić Lolę-Mimi przed schroniskiem wszystkim wspaniałym Dużym
i zdjęcie (jest chyba więcej ale tylko jedno mi wyświetla w pracy, spróbuję wkleić więcej jak będę w domu)
Obrazek
kopiuję z dogo, ale myślę, że się nikt nie gniewa. 8-)
paula82

Postprzez joasior » 04 sie 2010, 09:17

Cudowna jest. A te wielkie uchole. Boskie :love:
joasior

Poprzednia strona

Powrót do Do adopcji