10 szczeniaczków czeka na dom!

Re: 10 szczeniaczków czeka na dom!

Postprzez Lottie » 08 lut 2010, 23:20

Wiem że to okropne ale też jestem za aborcją i usypianiem ślepych miotów... To jest po prostu mniejsze zło.

EDIT:
No domu to ty im nie znajdziesz jak nie bedziesz tematu na dogo odświeżać i pisać w nim.... tam najprędzej coś wykombinujesz dla tych psin, może ktoś się zaangażuje i pomoże ci w organizacji DT itd... ja miałam kotki do adopcji i przy ogłaszaniu ich jest dużo roboty niestety, trzeba reklamować je niczym produkt do nabycia! Reklama na jak największej ilości for (tematycznych), ogłoszenia w necie, w mieście, Allegro, współpraca z fundacjami prozwierzęcymi.... Zabawy jest sporo, ale jak czas jest ważny, to trzeba działać na jak największej ilości pól ;). Dzięki temu że tak poogłaszałam koty które u mnie były znalazłam im dom dość szybko. Jednemu w ciągu niecałych 2 tygodni, a drugiemu po miesiącu (aczkolwiek żałuję że poszedł tam gdzie poszedł..), natomiast niektórym zwierzęta na DT zalegają czasem miesiącami. Są to najczęściej zwierzaki które mają dość słabą reklamę.
"Szczęście to produkt uboczny starań uczynienia kogoś szczęśliwym."

Obrazek
Lottie

Re: 10 szczeniaczków czeka na dom!

Postprzez Hanan2008 » 09 lut 2010, 00:56

Mord nie jest mniejszym złem

A na dogomani ktoś sie zainteresował ale jak ma pomóc jak nie otrzymuje odpowiedzi i nie ma współpracy?
W ogóle ci ludzie nie są normalni skoro trzymają psa na łańcuchu (tak rozumiem skoro nie można zrobic zdjęć bo suka atakuje) czyli ma już zajechaną od lancucha psychikę. makabra.
Hanan2008

Poprzednia strona

Powrót do Do adopcji