Świnki na Allegro

Tu lądują tematy godne ich zapamiętania i zachowania w pamięci

Re: Świnki na Allegro

Postprzez Iceberg1976 » 08 lut 2010, 18:23

w razie czego mam wolne lokale:

2 x 120
1 x 100
1 x 80

tylko z odbiorem jakoś się dogadać trzeba by było
Iceberg1976

Postprzez asiaby » 08 lut 2010, 19:56

Niestety nie udało nam się spotkać z tą kobietą, Joasior napisze Wam więcej.
DS : królewna Klarcia i czarnulka Pepka
DT : 2 malutkie księżniczki z Bystrej- Mela i Frytka
asiaby

Postprzez wrzosowata » 08 lut 2010, 21:46

Świniaczek Piastowski już u mnie :>
tymczasowo: Agatka i pan kłólik Anzelmo
Obrazek
sinus, cosinus, daj panie trzy minus!
wrzosowata

Postprzez Lottie » 08 lut 2010, 22:58

asiaby napisał(a):Niestety nie udało nam się spotkać z tą kobietą, Joasior napisze Wam więcej.

Czyli ze świnek nici???
"Szczęście to produkt uboczny starań uczynienia kogoś szczęśliwym."

Obrazek
Lottie

Postprzez OMGitsNin » 08 lut 2010, 23:20

Hej. Nie wiem czy o tym pisaliście bo jest tu strasznie dużo postów. Znalazłam na allegro świnkę ze Środy Wielkopolskiej. Młody samiec za 1 zł z klatką i gratisami. Idealna okazja dla terrarystów.

http://www.allegro.pl/item911980840_swi ... ratis.html
Marcel IV Obrazek
Za Tęczowym Mostem :
Marcel I [*] Marcel II [*]Marcel III [*]

http://zalukaj.pl/polecony,225296/ <-- Proszę, kliknij!
Nie ma mnie od 25 czerwca do 3 lipca!
OMGitsNin

Postprzez junkpile » 08 lut 2010, 23:28

OMGitsNin napisał(a):Hej. Nie wiem czy o tym pisaliście bo jest tu strasznie dużo postów. Znalazłam na allegro świnkę ze Środy Wielkopolskiej. Młody samiec za 1 zł z klatką i gratisami. Idealna okazja dla terrarystów.

http://www.allegro.pl/item911980840_swi ... ratis.html

Kontroluję tą aukcję i jakby co, to się ją wykupi.
Piegusek szuka domu!
junkpile

Postprzez OMGitsNin » 08 lut 2010, 23:48

Dobrze wiedzieć :tired: . Co do tej oferty tego użytkownika co "zabiera gryzonie" również wysłałam ostrzeżenie. Jednak allegro nic sobie z tego nie robi. Poproszę jeszcze znajomych o wysłanie kilku. Szkoda że mój tata nie pracuje w allegro... Może mógłby coś zrobić.
Marcel IV Obrazek
Za Tęczowym Mostem :
Marcel I [*] Marcel II [*]Marcel III [*]

http://zalukaj.pl/polecony,225296/ <-- Proszę, kliknij!
Nie ma mnie od 25 czerwca do 3 lipca!
OMGitsNin

Postprzez joasior » 09 lut 2010, 10:05

Świnki z bielska przepadły. :sadness: Za długo to wszystko trwało. Pani powiedziała, że oddała 3 świnki jakiemuś małżeństwu z Kęt i to mi sie wydaje podejrzane. :glowawmur: Czwarta świnka jest zarezerwowana dla kogoś. Ma jeszcze 5-dniowe maleństwo. Zaproponowałam, że jak podrośnie to je zabiorę tylko żeby mi dała znać. Zaproponowałam też ewentualną pomoc np przy odróżnianiu płci, itp. Pani twierdziła, ze dostała ostrzeżenie od kogoś w związku z gadziarzami i że swinki na pewno nie oddałaby dla węża. No ale to starsza kobita, bardzo ufna i nie ciężko taką w balona zrobić, a gadziarze bajer potrafią mieć niezły, sama się o tym przekonałam.
To już kolejna nieudana akcja gdzie czas podziałał na naszą niekorzyść. Za długo to wszystko trwało. Zresztą dzwoniłam do tej Pani zanim otrzymałam zgodę Stowarzyszenia. Stwierdziłam, że trudno najwyżej będę szukać domów poza forum, a i tak sie nie udało. Zła jestem strasznie bo mogłam zwolnić się jakoś z pracy i od razu pójśc do tej kobity. :glowawmur:
DS: Kazia (Zuzia), Jadzia (Roxi), (An)Tosia, Stasia i Matylda :)
DT: Inga i Adela - zabawki które znudziły się dzieciom i Calineczka - wystraszone maleństwo z Bystrej
joasior

Postprzez kapuszek » 09 lut 2010, 10:08

joasior napisał(a):Świnki z bielska przepadły. :sadness: Za długo to wszystko trwało. Pani powiedziała, że oddała 3 świnki jakiemuś małżeństwu z Kęt i to mi sie wydaje podejrzane. :glowawmur: Czwarta świnka jest zarezerwowana dla kogoś. Ma jeszcze 5-dniowe maleństwo. Zaproponowałam, że jak podrośnie to je zabiorę tylko żeby mi dała znać. Zaproponowałam też ewentualną pomoc np przy odróżnianiu płci, itp. Pani twierdziła, ze dostała ostrzeżenie od kogoś w związku z gadziarzami i że swinki na pewno nie oddałaby dla węża. No ale to starsza kobita, bardzo ufna i nie ciężko taką w balona zrobić, a gadziarze bajer potrafią mieć niezły, sama się o tym przekonałam.
To już kolejna nieudana akcja gdzie czas podziałał na naszą niekorzyść. Za długo to wszystko trwało. Zresztą dzwoniłam do tej Pani zanim otrzymałam zgodę Stowarzyszenia. Stwierdziłam, że trudno najwyżej będę szukać domów poza forum, a i tak sie nie udało. Zła jestem strasznie bo mogłam zwolnić się jakoś z pracy i od razu pójśc do tej kobity. :glowawmur:

ale przeciez aukcja wczoraj jeszcze wisiała.
kapuszek

Postprzez joasior » 09 lut 2010, 10:42

Tak ale Pani oddała je poza allegro. Ta aukcja została wystawiona przez kogoś z rodziny. Asiaby kliknęła "kup teraz" no ale co z tego jak już jest za późno.
DS: Kazia (Zuzia), Jadzia (Roxi), (An)Tosia, Stasia i Matylda :)
DT: Inga i Adela - zabawki które znudziły się dzieciom i Calineczka - wystraszone maleństwo z Bystrej
joasior

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum