LewZOO

Odnośniki do ciekawych stron dotyczących świnek morskich, sklepy itp.

Re: nowy, internetowy sklep zoologiczny

Postprzez Hanan2008 » 28 cze 2010, 12:22

Dlatego ja nie zamawiam ... bo przeważnie koszty transportu wychodziły mi takie , że za tą kwotę mogłabym tak naprawdę kupić jeszcze raz tyle dla świnek :angry:
Hanan2008

Postprzez motylek1007 » 28 cze 2010, 13:28

wszystko co dobre szybko sie konczy :(
motylek1007

Postprzez witosia » 28 cze 2010, 21:49

motylek1007 napisał(a):no i jestem ubita w plecy znowu z kosztami transportu :(

Niestety :( Ja też ogromnie żałuję CUNILAND był wspaniałym sklepem. Nigdy się na nich nie zawiodłam, a tu takie coś :?
Moje 3 świniuchy :D
*Gabi
*Roxi
*Holly
Za tęczowym mostem:
Ukochana Misia [*]
witosia

Postprzez Cuniland » 28 cze 2010, 22:12

Szanowni Państwo,

nazywam się Maciej Przesławski, jestem właścicielem sklepu CUNILAND.PL. Sklep nie został sprzedany tylko nastąpiło połączenie obu firm. Podzieliliśmy się udziałami w obu firmach tworząc jedną. Naszym zadaniem jest długofalowa współpraca i maksymalizacja rozwoju i konkurencyjności na rynku. Ostatnie dni od połączenia pokazały, iż możemy się rozwijać i zmniejszać koszty poprzez nawiązywanie współpracy z nowymi hurtownikami i producentami. Na dzień dzisiejszy jadę na kontrakt do Warszawy rozwijać firmę na najtrudniejszym rynku w Polsce, dlatego dostawa w Poznaniu jest utrudniona, ale dołożę wszelkich starań, by pamiętać o stałych klientach z Poznania i zmniejszać dla nich koszty przesyłki.

Zapraszam do zakupów, ta marka i ten sklep ma być dla Was drodzy klienci

Z poważaniem,
Przesławski Maciej
www.cuniland.pl
www.lewzoo.pl
Cuniland

Marumoto - zamówienie

Postprzez Lewzoo_pl » 17 lip 2010, 13:39

Witam!

Ponieważ w magazynie zostało nam już kilkanaście karm ratunkowych będziemy składać zamówienie.
Jeżeli chcielibyście, aby jakiś produkt pojawił się w naszej ofercie proszę pisać.

Pozdrawiam,
Mariusz Moniewski
www.lewzoo.pl
www.cuniland.pl
Lewzoo_pl

Re: LewZOO

Postprzez KARINA2613 » 26 lip 2010, 09:05

Jakiś czas temu rozczarowałam się a w piątek ostro wku... :angry: :angry: na lewzoo. Zamówiłam moim prosiaczynkom sianko rumiankowe i z ziołami, na szczęście z ilości które chciałam otrzymałam jedynie po paczce każdego. Uwierzcie mi obwąchiwanie tego sianka z ziołami nie było konieczne było tak spleśniałe, że było to widoczne gołym okiem.
Żałuję jednego, że po pierwsze nie zrobiłam zdjęcia tego czegoś a po drugie że nie spakowałam tego fuj i razem z rachunkiem nie odesłałam do lew zoo. Po otworzeniu paczki smród rozszedł się na pokój i czym prędzej pozbyłam się tego z mieszkania.
Bez komentarza :levitation:
KARINA2613

Postprzez witosia » 26 lip 2010, 20:08

Karino składałaś reklamację ? Być może cała partia jest zepsuta :?
*Gabi
*Roxi
*Holly
Za tęczowym mostem:
Ukochana Misia [*]
witosia

Postprzez seledynek » 26 lip 2010, 23:45

Ja obawiałam się, że jak zrobię zakupy w lewzoo to będę miała problemy. Dlatego zobiłam w cuniland, a dwa dni później informacja, że się połączyli. Eh... ja to mam pecha... W każdym razie moje obawy się spełniły. Zrobiłam zakupy na SPŚM dla tymczasów. Poprosiłam o FV. Do dzisiaj jej nie dostałam i teraz nie wiem co mam zrobić. Nie zgadzają mi się rachunki w księdze rachunkowej :( Okropna sytuacja...
"Jest jeden aspekt, pod którym zwierzęta przewyższają człowieka - ich łagodne, spokojne cieszenie się chwilą obecną." Arthur Schopenhauer (1788 - 1860)
seledynek
moderator

Postprzez witosia » 27 lip 2010, 00:00

Miało być super,tanio,a wyszło jak zwykle.... do kitu :glowawmur: I po co były te zapewnienia ? Postaramy się o to dla Was i o tamto. Sra ta ta. Dla mnie nonsens i totalna klapa. Reklama,rabaciki moi drodzy to nie wszystko.
PASZCZAK wracaj !!!!! :-)
*Gabi
*Roxi
*Holly
Za tęczowym mostem:
Ukochana Misia [*]
witosia

Postprzez aneczka2939 » 27 lip 2010, 19:12

Tak sobie to wszystko czytam i szczerze mówię że nigdy nie zamówiła bym nic z lewzoo, robi koło siebie pełno szumu na początku jest ok a potem .... no właśnie tak jak teraz. popsute produkty , niedostarczone przesyłki, kurier droższy od zamawianego produktu, zwierzęta do sprzedania (mimo to że trzyma z wieloma stowarzyszeniami, i nawet kilka go poleca :? ).
Nie zrobił na mnie ten sklep dobrego wrażenia , a tym bardziej po tym jak wstawiali zwierzęta na swoją stronę. :|
ObrazekObrazek
Obrazek
aneczka2939

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Linki