Nieśmiałek i Uwodek mają już swoje rodzinki

Świnki, które znalazły już domek

Re: Uwodek i Nieśmiałek-z nami w Łodzi szukają ciepłych domków

Postprzez joasior » 07 lut 2010, 14:30

Ojeju Chappi ale masz ładnych tymczasowiczów. :love: Ty to masz szczęście do uroczych buziek. Uwielbiam świnki gładkowłose ale jakoś mi się jeszcze żadna nie trafiła. ;)
DS: Kazia (Zuzia), Jadzia (Roxi), (An)Tosia, Stasia i Matylda :)
DT: Inga i Adela - zabawki które znudziły się dzieciom i Calineczka - wystraszone maleństwo z Bystrej
joasior

Postprzez chappi » 08 lut 2010, 00:21

no chlopaki zakonczyli strajk glodowy :laugh: dalam im dzis sniadanko i nie ruszyli, ale w ciagu dnia wkoncu zjedzone, troszke nawet dzis sie ganiali po klatce furkali na siebie...ale za chwile znowu wtuleni w siebie, cudny widok :love: kolacyjka podana noi tym razem od razu dorwali sie do miski, porwali w paszcze buraczka i oczywiscie ucieczka przed jakas reka Chappi :laugh: :laugh:
Cała Brygada RR: Chappi, Chrupek, Szyszek, Czesiek, Misiek, Puszek, Gacek, Białasek dwie wariatki Bunia i Maja oraz pies z ADHD Cika zgrana z nas paczka
Jacek i Wiesiek za TM
chappi

Postprzez mandragora79 » 09 lut 2010, 02:45

Jak oni się słodko przytulają :love: Aż Ci zazdroszczę takiej sielanki między chłopakami.
Powiedz, czy Uwodek i Nieśmiałek będą szli do adopcji razem, bo chyba zdążyli się zaprzyjaźnić, czy mogliby też zostać adoptowani oddzielnie?
Obrazek
mandragora79

Postprzez magdaradek » 09 lut 2010, 08:43

tutaj też zaglądam. Dziękuję za linka. Wszystkie świniaczki są śliczne, rozczulające i słodkie. Zawsze trafiały mi się rozetki, a gładziutkie też mi się bardzo podobają. Bardzo śliczny jest Uwodek :) podobny kolorystycznie do mojego kota Cypiska. Też rudo -bialy ;)
Będę obserwować wątek :)
magdaradek

Postprzez chappi » 09 lut 2010, 10:21

Sa u mnie od soboty i to co udalo mi sie zaobserwowac przez ten okres to, ze raz leza razem wtuleni, raz kazdy w innym kacie, a innym razem terkocza na siebie...na ta chwile moge powiedziec, ze moga isc do adopcji oddzielnie.
Cała Brygada RR: Chappi, Chrupek, Szyszek, Czesiek, Misiek, Puszek, Gacek, Białasek dwie wariatki Bunia i Maja oraz pies z ADHD Cika zgrana z nas paczka
Jacek i Wiesiek za TM
chappi

Postprzez shoti1910 » 13 lut 2010, 22:41

ładne świninki ja właśnie myślę o przygarnięciu jakiegoś chłopczyka :) mam już świnke i dlatego chciałabym jakiegoś spokojnego samczyka a Witosia powiedziała że mi jakiegoś poradzisz :)
Obrazek
shoti1910

Postprzez chappi » 14 lut 2010, 23:34

Tak mam dwa sliczne samczyki, zdjecia juz pewnie widzialas ;) sa spokojni i kochani, sa jeszcze troche wyploszeni, ale pracuje nad nimi ;) i tak juz sie nie boja, tak jak na poczatku...jestes osoba pelnoletnia?Zgodzilabys sie na rozmowe przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej?Jaki jest twoj samczyk?ile ma?a w jakiej klatce planujesz miec chlopcow? :-) wiem, ze to wyglada na przesluchanie hehe, ale szukam dla chlopcow jak najlepszego domku i musze troszke wypytac ;)
Jacek i Wiesiek za TM
chappi

Postprzez shoti1910 » 15 lut 2010, 13:37

no ok ok klatka ma wymiary długość 100cm a szerokość55cm mój ma 3 lata waży 1kg i jest spokojny a ta rozmowa przedadopcyjna to będzie z Tobą? mogę podpisać ale mam 17 lat
Obrazek
shoti1910

Postprzez chappi » 15 lut 2010, 15:11

Moje samczyki tez sa spokojne, wiec mysle, ze polubiliby sie ;) który dokladnie cie interesuje?Rozmowa przedadopcyjna ze mna, mozemu umowic sie u ciebie, gdzies na miescie badz u mnie w domu :-D natomiast umowe adopcyjna musi podpisac osoba pelnoletnia.
Jacek i Wiesiek za TM
chappi

Postprzez Elistrand » 16 lut 2010, 20:38

Pani, o której wspominałam w temacie Szyszka, zdecydowała się na adopcję Uwodka. Poprosiłam ją o bezpośredni kontakt z Tobą.
Obrazek
Elistrand

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Uratowane